Zondag 7 mei
Rosemary’s Sons
+ Luke Bossers
15:00 (Doors: 14:30)
Jupiler Zaal
15:00 (Doors: 14:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • poprock

Het is een tijdje geleden dat we iets van ze gehoord hebben, maar het broederschap van de Bredase band Rosemary’s Sons is weer bij elkaar gekomen om nieuwe ideeën uit te wisselen en songs te schrijven. Met een nieuw, vierde album als resultaat: Take the day, own the night. Het album staat vooral vol met Amerikaans georiënteerde poprock en komt op 7 april 2023 uit.

In 2002 bracht de band de single ‘Shine’ uit, samen met Ilse DeLange. Daarnaast tourden ze met namen als Bon Jovi, Bryan Adams, Bush, Stevie Ann en Krezip. Maar na drie succesvolle en veelgeprezen albums en tours stoppen Rosemary’s Sons in 2010. 10 jaar intensief leven in en voor de muziek was genoeg voor het broederschap. Maarten van Damme stapte over naar Racoon, Thomas Lina zette zijn lang gekoesterde solocarrière voort. Ad van Halteren, Bart Herber en Martijn Hagens trokken zich terug uit de muziek business om andere doelen in het leven na te streven. Maar in de Corona-tijd komen deze drie vrienden weer bij elkaar om talloze ideeën vorm te geven.

Luke Bossers

Luke Bossers (Breda, 21 november 2000), is een Nederlandse pop singer-songwriter. Luke’s affiniteit en talent voor muziek werd al op jonge leeftijd duidelijk toen hij snel excelleerde in zijn zanglessen. Luke tourde van zijn twaalfde tot zijn achttiende met verschillende bands in de Benelux. Zijn stem betoverde het publiek en liet een grote indruk achter. In 2019 begon Luke Bossers met zijn studie aan de ‘Herman Brood Academie’ in Utrecht, waar hij in 2022 afstudeerde. Het jaar waarin hij ook begon met het releasen van zijn muziek.

Luke’s eerste single ‘Heaven Knows Why’ genereerde meteen al interesse bij diverse radio stations, en zijn twee daarop volgende singles ‘Torn Apart’ en ‘High On Your Love’ werden beide de single van de week bij Omroep Brabant. Luke Bossers wordt geïnspireerd door altijd als Harry Styles, Shawn Mendes en Ruel. Zijn muziek en teksten voelen als verhalen die je met je beste vrienden deelt. Het is persoonlijk, eerlijk en herkenbaar.

MEZZ tipt