Zaterdag 25 juli
Roel Spanjers
Terrasconcert
18:30 (Doors: 13:00)
Popup Terras Breda
18:30 (Doors: 13:00) | Popup Terras Breda
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • terrasconcert

Roel Spanjers neemt je mee op een muzikale rondreis langs de exotische klanken en ritmes van New Orleans. New Orleans staat bekend als een echte pianisten-stad. En dat treft: want Spanjers heeft de specifieke, rollende sound van New Orleans volledig in de vingers. Om dat onder de knie te krijgen reisde hij naar het zuiden van de Verenigde Staten om daar te kijken, luisteren en te spelen.

PopUp Terras Breda
Sinds 21 juni vind je het PopUp Terras Breda op het terras bij MEZZ. Dit zomerse borrelterras is een samenwerking tussen MEZZ en de buren van het Van Coothplein; Bar Le Petit, The Tosti Club en Nouveau Van Ham en wordt gesteund door Koninklijke Horeca Nederland. Elke week ben je van vrijdag t/m zondag van harte welkom voor een lekker koud biertje of een heerlijke borrelplank. Als kers op de taart programmeren we elke zaterdagavond en zondagmiddag een bijzondere akoestische act. Het is niet mogelijk om een plekje op het terras te reserveren, dus wil je er graag bij zijn? Kom dan op tijd.

Meer informatie vind je op de website van PopUp Terras Breda. Om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over het terras volg de Facebook-pagina.

Wil je graag meer informatie over het bezoeken van MEZZ in tijden van corona? Lees dan onze FAQ!

MEZZ tipt