Vrijdag 1 maart
RHEA
+ Tommy Gazer
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 13,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock
De afgelopen vijf jaar heeft RHEA bewezen dat rock 'n roll springlevend is. Harde maar toch soepele gitaarriffs en ingewikkelde maar luide nummers zijn het handelsmerk geworden van de band. En even belangrijk: ze weten hoe ze hun vakmanschap kunnen omzetten in krachtige en intense live optredens.

In 2019 traden ze op als support voor Wolfmother en Royal Blood en deden ze tal van headline shows en festivals. Hun debuutalbum werd uitgebracht in 2020, waarna ze een nummer 1-hit scoorden in Studio Brussel’s ‘De Afrekening’ met ‘Rather Be Nothing’. Eind 2021 gaf de band een uitverkochte show in de AB Box waar fans nog lang aan zullen terugdenken.

Andere revelatie van de dag: De Belgische band RHEA. Seventies gitaarrock. Opwindend. Staat als een huis.

OOR Magazine

Tommy Gazer

Na het uitbrengen van de nieuwe EP ‘Rise To The Unknown’ kunnen de mannen van Tommy Gazer niet wachten om weer op het podium te staan. Van deze EP tikte de single ‘Home’ na een paar weken als 18.000 streams aan. De andere single ‘Traceless’ werd vrijwel direct opgeprikt door Kink FM.

Tommy Gazer wordt geïnspireerd door bands als Biffy Clyro, Nothing But Thieves en Catfish and the bottlemen. De vier heren van Tommy Gazer geven hieraan een dynamische twist; gitaarmelodieën razen je rond de oren, de ritmesectie is stevig en de stem is voelbaar, wat resulteert in een onbevreesd en onvervalst geluid. Dat alles met een bak energie waarbij je niet stil kunt blijven staan.

Tommy Gazer

MEZZ tipt