Vrijdag 25 oktober
Rens, Jaïr & Ome Uncle
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 12,50
  • elektronische pop
  • nederhop
  • Rap
Rens, Jaïr & Ome Uncle, ook wel bekend als RJO, nemen het liefst alle risico’s. Ze gooien alle genres overboord en worden muzikaal gedreven door liefdevolle brutaliteit. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met een feel good vibe.

Het vunzigste trio uit Amsterdam staat garant voor een energiek, passievol en volledig bezwete live show waarmee ze elke zaal voor zich weten te winnen. Met volledige overgave, stuwende producties en pakkende zanglijnen is het trio een echte festival sloopact. Verwacht te lachen, te zweten en bovenal al je zorgen te vergeten.

Daarbij zorgt RJO voor een constante stroom aan nieuwe muziek, videoclips en tourvideo’s. De ambitie, de droom en het doel is om de beste live-act van de Benelux te worden. 3voor12, AT5 en het Parool schreven al eerder over de onmiskenbare chemie en de belofte staat dat de groep nog grote sprongen gaat wagen.

Een veelzijdigheid aan ingrediënten passeert het optreden. Van zwoele poëzie, klassieke hiphop, hardcore tot ska in een nieuw jasje.

3voor12

MEZZ tipt