Sun 23 Aug

Ray Romijn

Terrasconcert Gratis
Ray Romijn
Popup Terras Breda
16:00 (Doors: 13:00)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • Blues
  • Jazz
  • terrasconcert
Share

De 24e jarige Ray Romijn werd geboren in Brazilië en reisde met zijn ouders de hele wereld over. Dit rondreizen, dat is er in gebleven: Ray trekt in zijn eentje, samen met zijn gitaar (dus eigenlijk met zijn tweetjes) al jaren de wereld over. En dat doet hij met weinig geld. Volgens Ray moet je ook gewoon geen dingen kopen die je niet nodig hebt!

Ray Romijn speelt akoestisch werk: blues, rock ‘n roll en jazz covers van artiesten uit de jaren ’50 en ’60. Een echte avonturier met een fijne en brede muzieksmaak! Kom je genieten?

PopUp Terras Breda

Vanaf 21 juni opent het PopUp Terras Breda. Dit zomerse terras is een samenwerking tussen MEZZ en de buren van het Van Coothplein; Bar Le Petit, The Tosti Club en Nouveau Van Ham en wordt gesteund door Koninklijke Horeca Nederland. Elke week ben je van donderdag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur van harte welkom voor een lekker koud biertje of een heerlijke borrelplank. Als kers op de taart programmeren we elke zondagmiddag een bijzondere akoestische act. Meer informatie vind je op de website van PopUp Terras Breda. Om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over het terras volg de Facebook-pagina.

Wil je graag meer informatie over het bezoeken van MEZZ in tijden van corona? Lees dan onze FAQ!

Meer in MEZZ