Vrijdag 10 maart
Ramkot
+ Johnny Jester
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hardrock
  • stoner

Zoals af te leiden valt uit de naam is Ramkot in één ding heel goed: rammen! De energie die Ramkot brengt zorgt ervoor dat de muziek binnenkomt zoals hij bedoelt is. Ben je fan van headbangen? Dan zit je hier goed! Hou je meer van dansen? Ook dat kan op de muziek van deze band! Eén ding is zeker Ramkot blaast je omver!

Na ‘Exactly What You Wanted’, dat airplay kreeg op Studio Brussel, Willy, Kink FM en 3FM én tevens 10 weken in ‘De Afrekening’ van Studio Brussel vertoefde, krijgen we nu het vervolg. ‘I Can’t Slow Down’ is een nieuw voorproefje van de debuutplaat van Ramkot. De band zat het afgelopen jaar niet stil. Tussen de opnames van hun plaat door, speelde ze inmiddels al 43 shows in 2022, waaronder Pinkpop, Rock Herk en Rock Zottegem.

Johnny Jester

Johnny Jester is een veelzijdig rocktrio uit het zuiden van Nederland. Ze halen hun inspiratie uit bands als Kings of Leon, The Black Keys en Highly Suspect. Het resultaat hiervan vormt rauwe, maar toch gecontroleerde, energetische rock. Vanaf de herformatie in 2018 heeft het drietal op diverse festivals gestaan waar ze het podium hebben gedeeld met o.a. Indian Askin en Tape Toy. De band heeft in 2022 hun tweede EP uitgebracht, ‘A Silent Storm’.

MEZZ tipt