Donderdag 20 juni
Ralph van Raat speelt Radiohead live at Podium Bloos
Mezz on Tour
18:30 (Doors: 17:30)
Podium Bloos
18:30 (Doors: 17:30) | Podium Bloos
€ 25,-

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • klassiek
  • mezz on tour

In dit concert speelt meesterpianist Ralph van Raat de muziek van Radiohead. De stukken van Radiohead zijn zo goed dat ze zowel aanslaan bij de liefhebber van klassieke- als popmuziek. Componist Christopher O’Riley besloot om speciale concertstukken te schrijven van de muziek van Radiohead, geschikt voor piano solo. Het zijn zeer virtuoze stukken, zoals die van o.a. Frans Liszt. O’Riley herschreef een set Radiohead-songs, van intiem tot uitbundig.

Daarnaast hoor je ook stukken van andere componisten. Zoals het bekende ‘Rhapsody in Blue’ van Gershwin. Veel componisten willen graag stukken schrijven voor Ralph van Raat, zo ook de Nederlandse componist Joep Franssen. Franssen haalt zijn inspiratie uit de stukken van Radiohead en heeft drie etudes geschreven speciaal voor Ralph van Raat. Een avond vol met klassiekers van Radiohead en aanverwante muziek!

Mezz on tour

Mezz on tour: mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan. Deze keer Ralph van Raat speelt Radiohead in Podium Bloos.

Let op: In Podium Bloos kan niet met MEZZ munten betaald worden. Bij Podium Bloos geldt PIN only.

MEZZ tipt