Vrijdag 19 april
Queen’s Pleasure
+ Octopus
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 14

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • alternatieve rock
  • Indie
  • Rock
Queen’s Pleasure is het gelukkigst op het podium, waar de vier bandleden samensmelten tot één krachtig geheel. De rasmuzikanten vonden elkaar tijdens hun tienerjaren en groeiden snel uit tot elkaars gekozen familie.

Gewapend met alleen hun muzikale instincten en een blind vertrouwen in elkaar, ontstaat er tijdens hun liveshows iets onbeschrijfelijks. De energie is een onuitputtelijke grondstof en je zou naar elk afzonderlijk bandlid zo een hele show kunnen kijken.

Voor het debuutalbum ‘Words To Live By, Suits To Die In’ doken ze de studio in, in Saffron Walden (VK), met producer Edd Hartwell. Voor de opvolger ‘Shy Bairns Get Nowt’ zochten ze de isolatie op. In een winter op Vlieland namen ze met Excelsior legende Frans Hagenaars de hele plaat in negen dagen op. Alles live op de band, no-nonsense, met een minimum aan overdubs en versieringen. Wat overblijft is een band die sterker in hun kracht staat dan ooit tevoren. Samen staan ze sterk, het gelukkigst wanneer ze samen als één geheel muziek maken.

Een liveshow waar de urgentie vanaf spat en waarbij je naar elk bandlid individueel al een hele show zou kunnen kijken.

Excelsior Recordings

Octopus

Octopus is een 4-koppige artrock band, rechtstreeks uit de Nederlandse underground. Met hun energieke liveshows en excentrieke nummers over obsessie, verslaving, manipulatie en BDSM, weten ze het publiek bij de eerste noot meteen te pakken. De band maakt muziek met invloeden van postpunk, 60’s garage en noiserock. Daarmee zorgt Octopus voor comfort bij de problematischen en ongemak bij de comfortabelen.

Octopus

MEZZ tipt