Vrijdag 9 juni
Punkrock Riot: I Against I + Steele Justice (BE) + March
18:30
Kleine zaal
18:30 | Kleine zaal
€5

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Punk
  • Rock

Te weinig punkrock in Breda? Ja! Daar wil een collectief van liefhebbers verandering in brengen met de Punkrock Riot avonden in de kleine zaal van Mezz. Ze struinen Nederland en België af om nieuwe bands te ontdekken en hun favoriete bands te supporten. Die ontdekkingen en favorieten halen ze naar Breda om er meer mensen kennis mee te laten maken en om mensen te inspireren om ook muziek te maken. Deze editie staan  I Against I, March en  Steele Justice (BE) op het podium.

I Against I
De carrière van de Dordtse poprockpunkers I Against I is er eentje met ups en downs. Begonnen in 1994 en gesneuveld in 2008. Vanaf 2017 weer herrezen, maar voor hoe lang? Verwacht de klassiekers van het vaderlandse punkgenre headcleaner en I’m a Fucked Up Dancer but My Moods are Swinging. Alleen sta niet raar te kijken als er wat nieuwe nummers voorbijkomen. Als hoofdmoot nog steeds melodieuze, scherpe en meerstemmige punk. Powerrrrrr. En dat geldt al helemaal als je de band live meemaakt. Kortom; komt dat zien nu het nog kan.

March
Al vanaf 2013 laat March de Bredase Punkrock harten sneller kloppen. 2016 was het jaar waarin hun debuut Stay Put uitkwam op White Russian Records en in 2017 begonnen ze een volgend hoofdstuk; de band versterken met maar liefst twee nieuwe leden. In de toekomst gaan ze vooral hun plaats op het podium claimen. Wij twijfelen er niet aan of dat gaat lukken. Messcherpe hooks en dito zanglijnen. Melodisch en vrolijk, maar wel met het juiste rafelige randje. Muziek om op de meest onchristelijke tijden keihard te draaien.

Steele Justice (BE)
Het uit Genk afkomstige Steel Justice werd gevormd in 2015 met voormalige leden van Rabid Wolves, Violent City, Get Out en Not Allowed. Verwacht een combinatie van 90’s Punk en hardcore die je even een momentje terugbrengt naar vroeger.

MEZZ tipt