Vrijdag 13 april
Punkrock Riot Special 10th Edition
Tusky + F.O.D + Code Of Conduct + Antillectual
18:00 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:00 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
voorverkoop €12,50 deurverkoop €15

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Punk
  • Punkrock

De avonden in de kleine zaal zijn inmiddels een vaste prik binnen de programmering van Mezz. What’s next? Een nieuwe XL editie uiteraard! Een avond bomvol punkrock georganiseerd samen met onze vrienden en vriendinnen van Punkrock Riot in de Jupiler zaal. Dit is alweer de 10de editie met een bomvol programma. Op de affiche prijken de punksensaties van het moment: Tusky, F.O.D, Antillectual, Charlie Bit My Finger, Dead Giveaway en Code of Conduct!

Tusky
Dé nieuwe Nederlandse punkrockband met leden van John Coffey. Ongecompliceerde punkrock-songs, zo simpel is het! Beetje moshen, hier en daar een ‘windmill kick’ of een goed geplaatste ‘head bang’. Allemaal te gek. Tusky eert de punk en de rock van eind jaren 90; Jimmy Eat World, Foo Fighters, The Offspring, die hoek! De band bestaat uit voormalige John Coffey gitarist Alfred van Luttikhuizen, John Coffey gitaar-tech Sjors van Reeuwijk, drummer Bas Allein Richir en bassist Christoffer van Teijlingen aka Crucial Chris van John Coffey. Kortom: één grote punkrock familie. Waar Tusky voor staat? Een goed liedje, veel lol en samen met het een publiek een kneiterhard feest maken.

Antillectual
De Nijmeegse punkrockband Antillectual keert met Punkrock Riot terug naar Mezz. Het trio mixt 90’s Skatepunk, 00’s Emo en 10’s Orgcore en combineert dit met een sociaal-kritische boodschap. Met een unieke mix van keiharde riffs en treffende songtitels zijn ze wereldwijd de vaandeldragers voor de Europese punkrock. Met punkrock grootheden als Bad Religion, Rise Against en Satanic Surfers hebben ze over heel de wereld getourd.

F.O.D. (BE)
De vierkoppige punkrock band uit België bracht vorig jaar hun goed ontvangen derde album ‘Harvest’ uit en stonden in het verleden al op o.a. Groezrock en Jera on air. De band staat bekend om catchy punk nummers met een eigen smoel. In het verleden stond de band tevens als support van SUM 41 in Brussel.

Charlie Bit My Finger (BE)
Een 5-delige party punkrock band met vele melodieuze riffs, straight-forward drums en clean vocals. Je kan ze vergelijken met de soundtracks van de American Pie-films, maar ook evengoed met bands als Bouncing Souls, Millencollin en Pulley. In 2016 zijn ze de studio ingetrokken om hun eerste full album “Trapped Inside” op te nemen. Slechts een jaar later (en na veel inspiratie) zijn zij opnieuw de studio ingegaan om hun tweede full album “Third Time’s A Farm” op te nemen. 12 nummers, stuk voor stuk een mix van enerzijds pop/punk en skatepunk.
We gaan 13 april dus helemaal terug naar de punkrock van de ’90s. Een mix van Millencolin, New Found Glory en Bouncing Souls.

CBMF heeft er al europese tours op zitten en staat dit jaar op Punkrock Holiday in Slovenië en gaan in mei op tour in Canada!

Code Of Conduct
Ergernissen, saaiheid, office romances, practical jokes met collega’s, sex op het kopieerapparaat, je tirannieke baas, een kapotte koffieautomaat, die ass-kissende collega die jouw promotie afpakt, saaie onnodige meetings, etc… Alle aspecten van het alledaagse kantoorleven komen aan bod in een energieke punk rock act met vleugjes van andere genres. De Bredase kantoor punkrockers van Code Of Conduct nemen je helemaal mee in hun wereld door een vleugje kantoortheater aan hun show toe te voegen. Heb jij hun befaamde CoC koffiemok al?

Dead Giveaway
Punkrock band met leden van Of No Avail, Antillectual, Midnight Menace and Maaswater Veenlijk ontstaat al wel het donkerbruine vermoeden dat dit een retestrakke band gaat zijn. Samenspelen doen ze eigenlijk al sinds 2012 en de onderlinge chemie leidde tot een mep shows en een in eigen beheer uitgebrachte debuut-EP in 2014. Een jaar later stapte White Russian Records in voor de eerste langspeler We Come In Pieces, wat de band shows bracht met Ten Foot Pole, Undeclinable Ambuscase, Red City Radio en een plek op Jera On Air.

Op 23 maart brengt Dead Giveaway hun nieuwe album Safety Off uit op White Russian Records.

MEZZ tipt