Fri 13 Apr

Punkrock Riot Special 10th Edition

Tusky + F.O.D + Code Of Conduct + more to come Koop Tickets
Jupiler zaal
20:00 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    voorverkoop €12,50 deurverkoop €15
Genre
  • Punk
  • Punkrock
Share

De avonden in de kleine zaal zijn inmiddels een vaste prik binnen de programmering van Mezz. What’s next? Een nieuwe XL editie uiteraard! Een avond bomvol punkrock georganiseerd samen met onze vrienden en vriendinnen van Punkrock Riot in de Jupiler zaal. Dit is alweer de 10de editie.

Deze editie niemand minder dan: Tusky, dé nieuwe Nederlandse punkrockband met leden van John Coffey. Ongecompliceerde punkrock-songs, zo simpel is het! Beetje moshen, hier en daar een ‘windmill kick’ of een goed geplaatste ‘head bang’. Allemaal te gek. Tusky eert de punk en de rock van eind jaren 90; Jimmy Eat World, Foo Fighters, The Offspring, die hoek! De band bestaat uit voormalige John Coffey gitarist Alfred van Luttikhuizen, John Coffey gitaar-tech Sjors van Reeuwijk, drummer Bas Allein Richir en bassist Justin Ghijsen, kortom: één grote punkrock familie. Waar Tusky voor staat? Een goed liedje, veel lol en samen met het een publiek een kneiterhard feest maken.

F.O.D
De vierkoppige punkrock band uit België bracht vorig jaar hun goed ontvangen derde album ‘Harvest’ uit en stonden in het verleden al op o.a. Groezrock en Jera on air. De band staat bekend om catchy punk nummers met een eigen smoel. In het verleden stond de band tevens als support van SUM 41 in Brussel.

Code of Conduct
Ergernissen, saaiheid, office romances, practical jokes met collega’s, sex op het kopieerapparaat, je tirannieke baas, een kapotte koffieautomaat, die ass-kissende collega die jouw promotie afpakt, saaie onnodige meetings, etc… Alle aspecten van het alledaagse kantoorleven komen aan bod in een energieke punk rock act met vleugjes van andere genres. De Bredase kantoor punkrockers van Code Of Conduct nemen je mee in hun wereld.

Meer in MEZZ