Sat 28 Nov

Punkrock Riot #17

MARCH + more tba Koop Tickets
Punkrock Riot #17
Kleine zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 8
Genre
  • Punk
  • Punkrock
Share

Dit is de verplaatste editie van Punkrock Riot die eigenlijk op 5 juni zou plaatsvinden.

Tijdens Punkrock Riot check je de tofste punkrock acts uit België en Nederland. En dat doen we dit jaar al vier jaar. Met deze editie een home town show van MARCH.

Meer informatie over de line-up volgt. ⚡️

MARCH

MARCH wordt ook wel omschreven als ‘Brody Dalle en John Coffey die een EpiFat-band vormen’. Ze nemen stukjes van rock en punk om hun nummers een rauw randje te geven, een pakkende wending en een positieve boodschap. Hun missie? Je harder laten gaan, sneller rijden en het stof van je botten afschudden en dat met een grote glimlach op je gezicht. De rauwe stem van Fleur in combinatie met een overdosis aan knapperige gitaarriffs en high octane ritmesecties zorgen ze voor een intense liveshow.

2019 was een jaar van hoogtepunten voor MARCH. Ze vierden het 30-jarig bestaan van de Heideroosjes in AB en het Depot, de release van 2 nieuwe singles en een reeks aan shows in Nederland en België, waarvan supportshows voor Lagwagon, Tusky en Not On Tour. Het nieuwe album ‘Set Loose’ is nu overal te horen! Maar liefst elf singles vol punk en rock ’n roll. Keiharde muziek!

Meer in MEZZ