Zaterdag 30 april
Punkrock Riot #17
MARCH + The Shivvies + Batwölf
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Punk
  • Punkrock

Dit is de verplaatste editie van Punkrock Riot die eigenlijk op 28 november 2020/ 7 mei in 2021 / 10 december in 2021 zou plaatsvinden.

Tijdens Punkrock Riot check je de tofste punkrock acts uit België en Nederland. En dat doen we dit jaar al vier jaar. Met deze editie een home town show van MARCH. March deelt het podium met The Shivvies en Batwölf. ⚡️

MARCH

MARCH wordt ook wel omschreven als ‘Brody Dalle en John Coffey die een EpiFat-band vormen’. Ze nemen stukjes van rock en punk om hun nummers een rauw randje te geven, een pakkende wending en een positieve boodschap. Hun missie? Je harder laten gaan, sneller rijden en het stof van je botten afschudden en dat met een grote glimlach op je gezicht. De rauwe stem van Fleur in combinatie met een overdosis aan knapperige gitaarriffs en high octane ritmesecties zorgen ze voor een intense liveshow.

2019 was een jaar van hoogtepunten voor MARCH. Ze vierden het 30-jarig bestaan van de Heideroosjes in AB en het Depot, de release van 2 nieuwe singles en een reeks aan shows in Nederland en België, waarvan supportshows voor Lagwagon, Tusky en Not On Tour.

The Shivvies

Dit ervaren pop punk ensembe uit Rotterdam komt naar Punkrock Riot. Een combinatie van leden uit The Apers en The Windowsill, The Real Danger en Giant Eagles. Samen staan ze garant voor super catchy songs. Voor fans van Ramones, Riverdales en Huntingtons.

 

 

Batwölf

Batwölf herrees vorig jaar uit de as van Black Volvo. Ontstaan vanuit de drang van de muzikanten om met punkrock en een positieve vibe de podia onveilig te maken. Naast het motto ‘spelen, spelen, spelen’ staat de band bekend om haar directe spel en onvoorwaardelijke liefde voor lauwe Klok pils.

MEZZ tipt