Fri 10 Dec

Punkrock Riot #17

MARCH + Batwölf Koop Tickets
Punkrock Riot #17
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 8,00 (Normaal)
Genre
  • Punk
  • Punkrock
Share

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de verplaatste editie van Punkrock Riot die eigenlijk op 28 november 2020 en 7 mei 2021 zou plaatsvinden.

Tijdens Punkrock Riot check je de tofste punkrock acts uit België en Nederland. En dat doen we dit jaar al vier jaar. Met deze editie een home town show van MARCH. March deelt het podium met Batwölf. ⚡️

MARCH

MARCH wordt ook wel omschreven als ‘Brody Dalle en John Coffey die een EpiFat-band vormen’. Ze nemen stukjes van rock en punk om hun nummers een rauw randje te geven, een pakkende wending en een positieve boodschap. Hun missie? Je harder laten gaan, sneller rijden en het stof van je botten afschudden en dat met een grote glimlach op je gezicht. De rauwe stem van Fleur in combinatie met een overdosis aan knapperige gitaarriffs en high octane ritmesecties zorgen ze voor een intense liveshow.

2019 was een jaar van hoogtepunten voor MARCH. Ze vierden het 30-jarig bestaan van de Heideroosjes in AB en het Depot, de release van 2 nieuwe singles en een reeks aan shows in Nederland en België, waarvan supportshows voor Lagwagon, Tusky en Not On Tour.

Batwölf

Batwölf herrees vorig jaar uit de as van Black Volvo. Ontstaan vanuit de drang van de muzikanten om met punkrock en een positieve vibe de podia onveilig te maken. Naast het motto ‘spelen, spelen, spelen’ staat de band bekend om haar directe spel en onvoorwaardelijke liefde voor lauwe Klok pils.

Meer in MEZZ