Vrijdag 31 augustus
Punkrock Riot
Astpai (AT) + LOTUS (BE) + Dowzer (NL)
18:30 (Doors: 18:00)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Kleine zaal
€7.50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Punkrock

Punkrock Riot is terug! Hier geven we onze favoriete punkrock labels de kans om een avond te hosten en hun tofste bands te laten zien. Deze 11e editie is dat het keiharde Nederlandse Shield Recordings.

Astpai (AT)

Astpai debuteerde in 2001 waarna ze meteen twee keiharde demo’s uitbrachten. De internationale aandacht kwam toen ze hun eerste officiële albums genaamd ‘Feeling Safe In Programmed Channels’ en ‘Corruption Conceiled (Under Deciptive Slogans) uitbrachten. Sindsdien hebben ze over heel de wereld getoured en op de vetste stages gestaan! Nu zijn ze klaar om onze zaal af te breken met hun nieuwste album. De langverwachte opvolger van ‘Burden Calls’ die later dit jaar uit zal komen!

LOTUS (BE)

Grauw, groovy, razendsnel of juist uitdagend down-tempo: LOTUS! LOTUS is een hardcorepunkband uit Antwerpen met een liveset die je naar je adem doet snakken. Bereid jezelf voor op pompende gitaren, gebiedende drums en schrikwekkend bijtende vocalen die de tent op zijn kop zullen zetten. Geen overbodige franjes, enkel rauwe energie!

Dowzer (NL)

Dowzer heeft in hun tienjarig bestaan hun eigen stijl van punkrock ontwikkeld. Deze barst van melodie en meerstemmige zang, maar knalt met power en diversiteit. Deze geweldige band speelde eerder shows door heel europa en verkochten platen van breda tot aan Tokyo! Daarnaast hebben de bandleden ervaring op gedaan bij bands als New Pokerface, Harsh Realms, This City Shines en Delychees. Zo is Dowzer uitgegroeid tot een punkrock sneltrein die niet te stoppen is en die je absoluut niet kan missen!

 

 

MEZZ tipt