Vrijdag 7 oktober
Punkrock Riot #18
Antillectual + The Day Off + Wet Sox
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Punk
  • Punkrock
  • Rock

Punkrock Riot is al jaren dé plek om de tofste punkrock acts uit België en Nederland te checken. Met deze editie Antillectual + The Day Off + Wet Sox.

Antillectual

Antillectual maakt een eigen mix van gestolen riffs en geleende songtitels, zijn het de wereldwijde fakkeldragers van Europese punkrock. De muziek is melodieus, filosofisch en urgent. Beïnvloed door skatepunk uit de jaren ’90, emo uit de ’00 en orgcore uit de jaren ’10. Een mix van DIY-politiek en Crass, de authenticiteit van Hüsker Dü en de gitaaracrobatiek van Van Halen.

The Day Off

Stel je voor dat Kurt Cobain ergens in de 90’s een dagje vrij had genomen van Nirvana om in Zweden een punkplaat in te blikken met de garagerockers van The Hellacopters of The Backyard Babies. Geef toe, je bent benieuwd naar het resultaat toch?

En dat resultaat vind je terug in The Day Off. Hét recept voor een unieke cocktail van rockende riffs, dreunende drums en een heerlijke grungy strot. Het West-Vlaamse viertal draait al mee sinds 2014, maar staat als een huis. Met een nieuwe bezetting, nieuwe catchy songs, een vat vol energie en een bom van een liveshow.

Wet Sox

Voortgekomen uit bands als Dirty Bastards, Coffin Kids, The Broken Anchors, Code of Conduct en The Death Traps. Deze vijf punkliefhebbers van Wet Sox maken muziek in het hele spectrum van punkrock. De EP ‘Dripping Wet’ gaat van poppunk, naar in-your-face punkrock en afsluitend hardcore punk. Verbindende factoren zijn catchyness en een hoge meezing factor. Wet Sox brengt alledaagse dingen en nemen zichzelf vooral niet te serieus, maar als ze iets bullshit vinden zullen ze het zeker niet laten om er wat over te zeggen.

MEZZ tipt