Vrijdag 10 januari
Punkrock Riot #16
Drunktank + Motörboat + Yesterday's News
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 8

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Punk
  • Punkrock
  • Rock

Dit jaar bestaat Punkrock Riot 4 jaar en dat vieren we op vrijdag 10 januari met alweer de 16e editie. Met deze editie Drunktank, Motörboat en Yesterday’s News.

Drunktank

Drunktank brengt je snelle, melodieuze, sing-a-long skatepunk met een dikke hint naar de jaren ’90 gecombineerd met riffs en gitaarharmonieën uit de jaren ’80 metal. Denk aan Epitaph, Fat Wreck Chords en Burning Heart. In juli 2019 kwam de laatste plaat ‘Return Of The Infamous Four’ uit. En infamous zijn ze na al die jaren nog steeds!

Motörboat

Na een ontmoeting bij de show ‘Put It On Repeat’ in Morkhoven kwamen Glenn, Koen en Pieter samen om een paar nummers van hun favoriete artiesten te spelen. Al snel werd duidelijk dat er een geweldige klik was tussen de bandleden en begonnen ze eigen muziek te schrijven. Vanwege hun diverse muzikale achtergronden resulteert hun nieuwe muziek in een grote verscheidenheid aan nummer binnen de punkrock.

Yesterday's News

Yesterday’s News is in 2017 geboren in Tilburg. Met hun mix van poppunk en punkrock maken ze van elk optreden een wild feestje. Sterke teksten, harde drums, raggende gitaren en veel singalong!

MEZZ tipt