Zaterdag 1 december
Punkrock riot #12
I Against I + Dutch Rudders + Rich Widows
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine zaal
€ 7,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Punk
  • Punkrock

Tijd voor meer punkrock in Breda! Een groep enthousiaste liefhebbers brengt daar verandering in met Punkrock Riot. Ze duiken diep Nederland en België in om nieuwe bands te ontdekken en hun favoriete bands te supporten. Die ontdekkingen halen ze naar Breda om ook jou kennis te laten maken met deze vette bands.

I Against I

Na een stilte van 10 jaar zijn deze Dordrechtse punkrockers terug! Op 5 oktober verscheen de nieuwe plaat Small Waves op White Russian Records. Bob, Jasper en Ronald gebruiken uptempo, melodieuze punkpopliedjes als uitlaatklep. Ze waren de allereerste Europese getekende band bij Epitaph Records, het platenlabel van Bad Religion-gitarist Brett Gürewitz. Eerder speelde ze al als support van Bad Religion, Descendents en All door Europa en Amerika.

Dutch Rudders (BE)

Deze band uit Zele had een vliegende start na hun eerste plaat On Verra. Ze maken kwaliteitspunk met vrolijke en stevige melodieën met donkergrijze teksten. Ze zorgen gegarandeerd voor een dolle boel met ferme danspartijen.

Rich Widows (BE)

Rich Widows is niet de gemiddelde punkrockband. Beeld je in… je bent om 3 uur ’s nachts in een bar. Je neemt het ene na het andere shot goedkope whisky. De shots vloeien rijkelijk en nog meer shots leek een goed idee. Tot je ongemakkelijk op de badkamervloer wakker wordt. Rich Widows is precies zoals de gemiddelde punkrockband. De debuut-ep Half-empty Glasses & Despair heeft 5 norse punksongs met sing along refreinen die onmiddellijk spijt oproepen. En hoe bitter de afdronk ook is, je zult het tot de laatste druppel wegslikken.

MEZZ tipt