Zondag 29 mei
Pulled Apart By Horses
+ Haggard Cat
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock

Pulled Apart By Horses is niet zozeer een bende, maar meer een grote opgefokte disfunctionele familie. Het kwartet uit Leeds is een hechte rockband die opwindende en dreigende muziek maakt met stevige riffs en opzwepende refreinen.

Ze ontstonden in 2008 uit de as van verschillende bands en momenteel hebben zij al vier albums op hun naam staan. Met de beproevingen van hun veelgeprezen vierde album ‘The Haze’ achter de rug, komt Pulled Apart By Horses in 2022 met frisse perspectieven, een open geest en een vlaag van creativiteit met het schrijven van nieuwe nummers, het definiëren van hun geluid en het terugnemen van de controle!

Met een liveshow volgepropt met energie, moshpits en rond stuiterend publiek is het niet gek dat de band al flink is doorgebroken in Engeland. Nu is Nederland aan de beurt!

Haggard Cat is een Engelse hardcore punkband gevormd door het Nottingham-duo, Matt Reynolds en Tom Marsh. Al sinds 2011 spelen ze samen en staan ze bekend om hun boze en verwoestende muziek. Hun nieuwste EP ‘Cheer Up’ vangt de dynamiek tussen twee vrienden opgesloten in een psychische groove, terwijl ze blijven evolueren en uitbreiden op een geluid dat de VK en Europa voor zich heeft gewonnen.

“We bevinden ons in geweldig gezelschap en we kunnen niet wachten om de wereld te laten zien het beest waar we aan hebben gewerkt. De toekomst zal luid zijn!”

MEZZ tipt