Vrijdag 25 mei
Projekt Rakija
+ ThunderCrow
18:30 (Doors: 18:00)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Kleine zaal
€13

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Balkan
  • Electro
  • Reggae

Projekt Rakija is een band geformeerd rond gitarist Igor Sekulović. De band combineert balkan met een energieke mix van fijne beats, exorbitante blazers en schreeuwende rock gitaren. Het draait niet alleen om muziek en optreden, het is een community van creatievelingen die samen een onderscheidende stijl ontwikkelen.

Het eerste album ‘Welcome to the Family’ kwam uit in 2013 en heeft nationaal en internationaal vele successen gekend. De band heeft mogen spelen op de grootste festivals en podia. Onder andere Sziget, Zwarte Cross, Festival Mundial en Paaspop heeft de band al aangedaan.

Projekt Rakija staat bekend om zijn energieke live show en unieke sound waarbij rock, electro, reggae en hiphop worden gemengd met balkan. Deze rauwe cross-over bende tilt hun muziek naar ongekende hoogtes en laat je heel de avond stuiteren.

ThunderCrow zal het voorprogramma van Projekt Rakija verzorgen! ThunderCrow is een drum ‘n’ didge duo uit Eindhoven. Drummer Rob en didgeridoo speler Daphyd spelen al jaren samen. Niet alleen in ThunderCrow, maar ook in een andere band genaamd OMNIA. Zo hebben ze al getoured door Europa, Amerika en Mexico. Hun eerste tour als ThunderCrow deden ze samen met een van hun grootste idolen: Michael Franti. In hun nieuwste album ‘Drop It’ hoor je invloeden terug uit Drum and Bass, World, Reggae, Psy-Trance, en nog veel meer. Dat betekend één groot feest dus!

MEZZ tipt