Fri 30 Oct

Portland

+ support Laatste Tickets
Portland
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 11
Genre
  • Indie
  • Indierock
  • Pop
Share

Portland is het creatieve geesteskind van songwriter Jente Pironet. Na jaren van schrijven, aanpassen en weer herschrijven was Jente klaar om zijn prachtige werk met de wereld te delen, zo ontstond Portland! De zanger wordt getypeerd door dromerige en melancholische popnummers ondersteund door teksten geladen met een heerlijke nostalgie.

Nadat Jente zijn muzikale soulmate vond in medestudent Sarah Pepels werd Portland al snel een duo. Het songmateriaal werd herschreven en al snel werd duidelijk dat Jente’s en Sarah’s stemmen een wonderlijke combinatie vormen. Versterkt door Gill Princen aan de electronica en Arno de Bock op de drums gaat Portland verder als band en creëert een geheel eigen sound.

Debuut single ‘Pouring Rain’ heb je vast al gehoord na het succes op de streaming platformen. Ook de opvolgers ‘Lucky Clover’ en ‘Expectations’ tonen aan dat Portland menens is. Hierna volgde het debuutalbum ‘Your Colours Will Stain’ met 11 nummers die perfect tonen wie Portland is. Het album toont een band met zelfvertrouwen en karakter en biedt een groots pallet van stijlen. Van stijlvol gearrangeerde dromerige indierock tot dansbare en funky electropop en van groots en episch tot pure pianoballads. Soms zelfs alles tegelijk in één nummer, luister maar eens naar het overrompelende ‘Deadlines’! Één ding hebben alle nummers gemeen, die twee machtige, aan de hartspier klauwende stemmen die bij elk nummer dieper onder je huid kruipen. Na het uitverkopen van een Belgische clubtour en een fantastische show op Ik Zie U Graag keert Portland terug naar MEZZ!

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ