Donderdag 16 november
Popronde Afterparty
Mexican Surf + Charlie & The Lesbians + more
21:00 (Doors: 21:00)
Kleine zaal
21:00 (Doors: 21:00) | Kleine zaal
toegang gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

  • fuzz
  • garagerock
  • Rock

We gaan nog niet naar huis! Mezz Kleine Zaal is op 16 november vanaf tien uur, het toneel voor de enige officiële Popronde Breda-afterparty met Mexican Surf, Charlie & The Lesbians en Kitty Kitty Tuna. Daarna kun je nog even verder dansen, drinken en sjansen tot in de kleine uurtjes, terwijl de vunzige elektro, zwoele eighties en ruige gitaarplaten van de boys van Electropoëzie je om de oren vliegen.

Mexican Surf
Mexican Surf is een Garage Rockband uit het fraaie en charismatische Oss. Je kan de geur van Unox al bijna ruiken. Harde arbeiders met een liefde voor feedback en een galmbak aan reverb waar je in kan verdrinken. Qua muziek kan je ze plaatsen bij The Cramps, Jay Reatard & The Mummies.

Charlie & The Lesbians
Met songtitels als Reefer Madness laten de Brabantse garagepunkers van Charlie & The Lesbians er duidelijk geen gras over groeien. De primitieve opruiingen van dit smeulende rariteitenkabinet zijn nu al tamelijk legendarisch te noemen. Schunnig als The Stooges, fantasierijk als Daniel Johnston en bevlogen als Jay Reatard.

Kitty Kitty Tuna
Kitty Kitty Tuna is een fuzz rock duo bestaande uit Robin (zang/gitaar) en Bjorn (drum). De 2 heren waren bandmaten in Drive like Maria tot Robin in 2013 besloot zich op zijn one-man-band Robbing Banks te storten. Nu is het weer tijd om samen herrie te maken. Pakkende nummers met een dikke gitaarmuur en pompende drums. Denk aan Weezer en Smashing Pumpkins.

MEZZ tipt