Vrijdag 6 november
Popronde
Pré Party
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€ 5 soloticket | € 10 duoticket

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Pop
  • Rock

Popronde gaat toch op tour dit najaar!

Van 12 september tot en met 28 november trekken we langs de Nederlandse poppodia, onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’. Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt!

Popronde optredens zijn normaal gesproken gratis toegankelijk, maar gezien de situatie waarin de podia zich bevinden, het mislopen van inkomsten, is besloten dat ieder podium maximaal € 5,- entree mag heffen.

Tickets haal je binnenkort via de website. Vanwege de coronamaatregelen is er beperkt plek in de podia, wees er dus snel bij!

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

LINE-UP

JASONWATERFALLS

JASONWATERFALLS, was dat niet iets met 90’s R&B? Die vergelijking ben je snel vergeten als je deze Utrechtse band hebt gehoord of gezien. Denk eerder aan stevige refreintjes, catchy coupletten en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardopzingen (oké dit dan nu even niet) tegelijkertijd. Na 3FM Talent en Noorderslag is de band klaar voor de Popronde.

M.Lucky

M.Lucky is een onrustige twintiger die via poëtische popsongs haar warme, rauwe stemgeluid laat dansen over zwierige gordijnen van toetsen en rammelende gitaren. In haar nummers beschrijft ze op soms spottende wijze haar zorgen over de toekomst, en ziet ze de duistere romantiek in de alledaagse werkelijkheid.

DADA

De Eindhovense rapper DADA vertelt zijn verhalen ritmisch, als een dichter, in het Nederlands, in dialect. Met beats en live instrumenten, rap en zang. Met zijn experimentele hiphop zoekt hij niet alleen de grenzen van het genre op, maar ook de grenzen van de geaccepteerde normen binnen een hiphop-cultuur die doordrenkt is van machismo.

MEZZ tipt