Zondag 31 maart
POB Parade
De Oorzaak & The Awkward
17:30 (Doors: 16:30)
Kleine Zaal
17:30 (Doors: 16:30) | Kleine Zaal
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • indie pop
  • nederpop
POB Parade, de muzikale kroegentocht georganiseerd door POB (stichting Poporganisatie Breda), is tijdens het paasweekend weer terug in MEZZ. De binnenstad van Breda wordt overspoeld door muzikanten én muziekliefhebbers en ook dit jaar is MEZZ de plek waar je op paaszondag wil zijn.

Poporganisatie Breda, afgekort tot POB, is een stichting die zich tot doel heeft gesteld het Bredase muziekklimaat naar een hoger plan te tillen. POB is uitgegroeid tot één van de meest actieve poporganisaties binnen de provincie Noord-Brabant, mede door het grote aantal activiteiten die zij op jaarbasis organiseert.

Deze editie staan De Oorzaak en The Awkward bij ons in de Kleine Zaal en het is volledig gratis te bezoeken.

Tijdschema
17.30 – 18.15 De Oorzaak
19.30 – 20.15 The Awkward

De Oorzaak

In het muzikale landschap van 2021 ontstond de band De Oorzaak als een levendige samensmelting van broederlijke liefde, spirituele connectie en een gevarieerde mix van muzikale invloeden. Hun muziek, een fusie van pop-rock met elektronische flair, kenmerkt zich door groovy beats en zelfs sporadische uitstapjes naar hiphop. De bandleden, gevestigd in Zeeland en Brabant, vormen een hechte eenheid met diverse talenten.

Diep geworteld in de zichtbare vriendschap en muziek, richt De Oorzaak zich op het thema mentaal welzijn. De muziek weerspiegelt de kracht van onderlinge steun, met boodschappen van hoop en veerkracht. Of het nu gaat om vreugdevolle melodieën of introspectieve teksten, De Oorzaak brengt een boodschap van optimisme, bespreekbaarheid en doorzettingsvermogen. Koppie omhoog, het komt wel goed – dat is de mantra die deze band definieert en overbrengt naar hun luisteraars.

De Oorzaak

The Awkward

Kun je binnenkort daten met AI of robots? Hoe ziet het liefdesleven van orka’s er uit? The Awkward geeft antwoord. Laat je meesleuren in hun muzikale achtbaan van kriebels, vlinders en synthesizers. Eet de liefde rauw, met een korreltje zout.

MEZZ tipt