Zondag 28 juni
Piepschuim
Terrasconcert
14:00 (Doors: 13:00)
Popup Terras Breda
14:00 (Doors: 13:00) | Popup Terras Breda
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • terrasconcert

Piepschuim bestaat uit taalfilosoof, liedjesschrijver en zanger Cor Burger en saxofonist Robbert Koekoek. Ze begonnen als band, wonnen een Gelderse voorronde van de Grote Prijs van Nederland en schoven door naar het grote podium. Ze maken geweldige combinaties tussen liedjes en humor.

TROUW: ” De mannen van Piepschuim zijn heel energiek […]” ” […] liedjes, die muzikaal zeer variëren en vaak mooi van taal zijn.”

PopUp Terras Breda

Vanaf 21 juni opent het PopUp Terras Breda. Dit zomerse terras is een samenwerking tussen MEZZ en de buren van het Van Coothplein; Bar Le Petit, The Tosti Club en Nouveau Van Ham en wordt gesteund door Koninklijke Horeca Nederland. Elke week ben je van donderdag t/m zondag vanaf 15.00 uur van harte welkom voor een lekker koud biertje of een heerlijke borrelplank. Als kers op de taart programmeren we elke zondagmiddag een bijzondere akoestische act. Meer informatie vind je op de website van PopUp Terras Breda. Om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over het terras volg de Facebook-pagina.

Wil je graag meer informatie over het bezoeken van MEZZ in tijden van corona? Lees dan onze FAQ!

MEZZ tipt