Vrijdag 30 juni
Paracetamøl
+ Jellephant & The Phantoms
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Garage
  • postpunk

Helaas moet Paracetamøl wegens privé omstandigheden de show in MEZZ cancellen. Op dit moment is er geen zicht op een vervangende datum.

 

De Arnhemse garage-postpunkband Paracetamøl ontstond in 2019 vanuit de liefde voor bands als METZ, Thee Oh Sees, Ty Segall en Ex Cult: rauw, opwindend, oprecht en energiek. Op het podium is dit viertal een uitermate intense beleving: duister, hard, venijnig en intens. Live weet het viertal telkens te imponeren met meedogenloze shows waarbij er binnen een krachtveld van gitaar en uitgeblafte vocalen toch ruimte is voor nuance in de vorm van creatieve riffs en structuren. De groep produceert een afwisselend geluid, zonder de garagepunk los te laten. Paracetamol speelde 30 keer op de Popronde 2019 , stonden onder andere op Noorderslag 2020 en festivals als de Zwarte Cross en Valkhof festival.

Jellephant & The Phantoms

Jellephant & The Phantoms is een garageband uit Arnhem. Met inspiratiebronnen als Cloud Nothings, Jay Reatard en Sonic Youth en een nieuwe bezetting (met leden van Paracetamøl) klinkt de band feller dan ooit. Met het album ‘Spills’ wat halverwege 2021 gereleased werd en het nieuwe album ‘Where’s The Fire?’ is de band op weg naar meer!

MEZZ tipt