Donderdag 30 september
Paceshifters
+ Money & The Man
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Alternative
  • Rock

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de verplaatste show van Paceshifters die eigenlijk op 15 oktober / 19 maart zou plaatsvinden.

Paceshifters en hun muziek gaan hard, al meer dan een decennium. In 2010 kwam hun eerste plaat uit en in datzelfde jaar speelde ze een show op Zwarte Cross. De alternatieve rockers deelden het podium al met grote namen als Wolfmother, Therapy? en Triggerfinger.

Na 10 jaar non-stop toeren, festivals door heel Europa en vier albums was het tijd voor iets nieuws. Een nieuw label, management en boeker zorgde ervoor dat de band een andere weg inslaat. Elk nummer heeft zijn eigen sound; eigentijds en melodieus, maar met stevige wortels in de rock zoals we gewend zijn van Paceshifters. En die energie en onverbiddelijke liveshow waar de heren om bekend staan? Dat is iets dat nooit zal veranderen! Zodra ze een voet op het podium zetten, geven ze de fans wat ze willen hebben!

Money & the Man

Het Hollandse garage blues-duo Money & the Man laat zien hoe muziek ooit bedoeld was. Ruw, oprecht, spannend, luid en smerig, naar je toe geworpen tijdens de intense live shows. Na een genadeloze jamsessie in 2013 besloten Henk Wesselink en Ymte Koekkoek samen een band te vormen. Snel maakten ze hun eerste demo ‘Dance’ en de jongens braken los. Alsof de duivel ze op de hielen zat, speelden de jongens meer dan 250 shows in vier jaar. Ze stonden op festivals zoals Zwarte Cross, Noorderslag, Bevrijdingsfestival en kwamen op de radio bij 3FM en radio Veronica. Kortom, je kan niet meer om deze gasten heen.

MEZZ tipt