Zaterdag 22 april
Noah Guthrie (USA)
+ Backgammon (Solo)
18:00
Jupiler zaal
18:00 | Jupiler zaal
€17

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Singer-Songwriter

De bluesy singer-songwriter Noah Guthrie keert terug naar Mezz met nieuwe nummers! Het is inmiddels vier jaar geleden dat hij met zijn blues cover van LMFAO’s Sexy And I Know It een YouTube sensatie werd en sindsdien is dit multitalent niet meer te stoppen.

Noah Guthrie verscheen in verschillende Amerikaanse tv-shows, speelde Roderick Meeks in de hitserie Glee en bracht natuurlijk ook eigen materiaal uit. Zo wist hij met zijn debuutalbum Among the Wildest Things menig hartjes te veroveren. Dit jaar verschijnt zijn nieuwe EP, waarvan de eerste track Pardon Me al heel goed ontvangen werd.

In het voorprogramma staat Thijs van der Meulen. Als frontman van Backgammon timmert hij al jaren aan de weg, en schreeuwt hij soms de longen uit zijn lijf. Hij kleedt zijn stevige nummers moeiteloos uit en brengt de fundering aan het licht. Op zowel gitaar als piano en met een stem die van meer ervaring spreekt dan zijn leeftijd doet vermoeden overtuigt deze eigenaardige rocker ook akoestisch alsof het niets is.

MEZZ tipt