Zondag 26 mei
Navigate
+ Bitterlemon
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 12,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • alternatieve rock
Navigate beweert de weg niet te kennen, maar timmert er hard aan verder met hun rauwe en punchy alternative rock. Het viertal is er niet om het leven te verzachten of het lawaai te overstemmen. Ze zetten het gewoon op scherp en veranderen het in iets waar we allemaal zin in kunnen hebben. Want als alles wazig is, heeft muziek tenminste zin.

De band werd in 2018 opgericht door vier vrienden op de middelbare school en al hun lunchpauzes brachten ze door met muziek maken. In de homestudio van een van hun ouders begonnen ze met nummers op te nemen, wat resulteerde in een reeks uitgebrachte singles. Een van deze singles, ‘Where Do Yo Go’, bereikte meer dan 120.000 streams op Spotify. Afgelopen jaar verscheen het debuutalbum ‘Nothing Ever Happens Around Here’, waarvan de eerste nummers gelijk in de smaak vielen en te horen waren op Radio Veronica en KINK. Navigate trapte hun album promo tour af in een uitverkochte show in Utrecht en nu is Breda aan de beurt!

'Nothing Ever Happens Around Here' bevat twaalf ijzersterke nummers met pakkende akkoorden en verleidelijke melodieën als ingrediënten.

Lust for Life magazine

Navigate heeft alles wat een KINK band moet bezitten om tussen Nothing But Thieves, Editors, Royal Blood en Inhaler gedraaid te worden.

OOR

Bitterlemon

Bitterlemon mengt indierock met synthpop en topt het af met een dosis melancholie. De band neemt luisteraars mee met dromerige zang en mellow synth geluiden, maar zet je ook weer genadeloos hard met beide benen op de grond door middel van zwaarder geschut. Hoe dat klinkt is nu op de streamingdiensten te beluisteren; de eerste drie singles in samenwerking met producer Jurriaan Sielcken (Jagd, Tape Toy, Jett Rebel) zijn uit en nu te beluisteren op je favoriete streamingsdienst.

Bitterlemon

MEZZ tipt