Sat 30 Jan 2021

Music Minded Breda

Livestream @ Poppodium Phoenix
Livestream
14:30 (Doors: 14:30)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • death-metal
  • livestream
  • Rock
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Music Minded Breda is een gezamenlijk podium om de Bredase muziekscene een warm hart toe te dragen. Voor dit digitale platform slaan Nieuwe VestePhoenixA-Broad, MEZZ, Sound DogPOBPier 15Breda BarstSound of EuropeStudio Solo en Surplus Jongerenwerk de handen ineen. Gezamenlijk bieden ze Bredase bands in corona tijd een digitaal podium zodat zij toch kunnen optreden voor hun publiek en fans. Op zaterdag  26 december is de editie live vanuit Poppodium Phoenix.

Revölvo

Revölvo

Revölvo is een eigenzinnig samenraapsel van bandleden die hun sporen verdienden bij de roemruchte formaties als Speedcocks, Powerized, Southern Way en Hilton Dive. Een combinatie die bij voorbaat garant staat voor een flinke dosis mentale kortsluiting op het podium, met een stevige en afwisselende set van traag stompende en snel beukende songs!


TerraDown

TerraDown

Met het werk en de show van TerraDown is voor iedere muziekliefhebber wat te halen. Melodische gitaren, strakke drums, zware bas en stevig gebrul. Dit is samen met de diversiteit binnen de nummers en het plezier on stage het fundament van TerraDown. Met een eerste album op komst in de maak, is het een band om in de gaten te houden.


Meer in MEZZ