Dinsdag 5 september
Mother’s Finest
+ The Tightropes
18:00
Jupiler zaal
18:00 | Jupiler zaal
vvk €30 / dvk €34

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Funk
  • Rock

Let op! De tickets voor dit concert zijn op de website van Ticketmaster verkrijgbaar via deze link.

“The Queens and Kings of Funk Rock”, dat kan natuurlijk alleen maar over Mother’s Finest gaan. Met veel lef en een unieke mix van funk, rock, gospel, R&B, metal en jazz overschrijdt deze legendarische band al sinds 1970 alle grenzen. Wereldhits als “Fire”, “Baby Love”, “Don’t Wanna Come Back”, “Love Changes” en “Piece of the Rock” hebben er dan ook voor gezorgd dat er onder drie generaties fans miljoenen albums werden verkocht.

En nog steeds spelen Joyce ‘Baby Jean’ Kennedy, Glenn ‘Doc’ Murdock, Jerry ‘Wyzard’ Seay, Gary ‘Moses Mo’ Moore, John ‘Red Devil’ Hayes en Dion Derek Murdock voor uitverkochte zalen over de hele wereld. Het zijn niet alleen pioniers, maar ook overlevers die tot op de dag van vandaag trouw blijven aan hun roots.

In het voorprogramma staat het steaming blues driven funky-ass trio The Tightropes. Sinds 2012 racet deze Groningse band als een ronkende machine door de Nederlandse muziekwereld. In 2013 stonden ze al gelijk in de top 10 van meest geboekte bands tijdens de Popronde, waarna er vele shows volgden. Met de release van de EP Burnout zijn de remmen nu helemaal los.

MEZZ tipt