Fri 02 Apr 2021

Monsters of Rock ’88

Up the Irons + KISSterious + The Covernant Koop Tickets
Monsters of Rock '88
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 18,50 VOORVERKOOP | € 20,50 DEURVERKOOP
Genre
  • Hardrock
  • Rock
Share

Dit is de verplaatste datum van Monsters of Rock ’88 dat eigenlijk op 6 juni zou plaatsvinden.

Zondag 4 september 1988 was een mijlpaal in de Nederlandse rockgeschiedenis want de Amerikaanse tour Monsters of Rock deed ons land aan. Hardrock-grootheden Iron Maiden, Kiss, David Lee Roth en Anthrax toverden die dag het Willem II Stadion om tot een ware rocktempel. Maar liefst 30.000 liefhebbers uit heel Europa reisden die dag af naar de Tilburg voor dit spektakel. Op vrijdag 2 april brengen Up The Irons (Iron Maiden), KISSterious (KISS) en The Covernant (Anthrax) een ode aan deze legendarische tour tijdens Monsters of Rock in MEZZ!

Up The Irons benadert Iron Maiden tot in perfectie, de show zit boordevol met energie, decor en Eddie. De nummers worden tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd en dit staat samen met het enthousiasme van de band garant voor een spectaculaire avond vol met alle hits! De band tourde eerder samen met oud- Iron Maiden zanger Paul Di’Anno en Steve Harris sprak persoonlijk zijn complimenten uit tegen hun tijdens de Up The Irons show in Eindhoven. Kortom, de verbinding met Maiden is enorm sterk en dat spat er op het podium overduidelijk vanaf.

KISSterious eert KISS met een show in full regalia: ze beschikken over de originele pakken, platform boots en make up en gebruiken de officiële instrumenten van hun idolen. Verwacht een show gevuld met alle klassiekers en all time favorites zoals ‘I Was Made For Lovin’ You’ en ‘Lick It Up’. Keer terug naar de dagen van glamour rock en ervaar het nostaligische geluid en knallende show! If you think it’s too loud, you’re probably too old to Rock and Roll all Nite and Party Every Day! 

In 2009 begon The Covernant met het spelen van hardrock en metal klassiekers die iedereen ook na een paar biertjes achter de kiezen al mee brult. Ondertussen speelt de strakke feestmachine onder de naam ‘The Covernant play Anthrax’ een volledige set uit het repertoire van de band. Hiermee komen ze ook MEZZ plat spelen tijdens Monsters of Rock ’88!

Meer in MEZZ