Zondag 15 mei
Mo Fest
Met Fifty Foot Combo
14:30 (Doors: 14:00)
Jupiler Zaal, Popcafe
14:30 (Doors: 14:00) | Jupiler Zaal, Popcafe

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock

Maurice Kusters (beter bekend als Mo) overleed in 2020 aan de gevolgen van kanker. Mo hield van muziek en was geen onbekende in de muziekwereld. Hij was regelmatig zelf op het podium te vinden bij Gecko Brothers en Tio Gringo. Rock moet rollen was dan ook zijn motto. Zijn muziek was hard en compromisloos overladen met humor en sterke teksten. De dag zal gevuld zijn met de favoriete muziek van Mo. Wie er precies gaat spelen is nog een geheim, maar we kunnen beloven dat het een dag wordt vol met goede muziek en special guests.

Tijdens Mo Fest kan er een donatie gedaan worden voor Stichting NoGutsNoGlory. Stichting NoGutsNoGlory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. De organisatie heeft veel activiteiten met een muzikaal karakter, omdat ze geloven in de kracht van muziek. Steun NoGutsNoGlory en geef een herinnering.

Mo Fest

Fifty Foot Combo

De energieke Gentse band Fifty Foot Combo staat garant voor trashy rock ‘n’ roll, surf, psych en garage. Invloeden van Link Wray, The Sonics en The Monks komen samen in hun unieke en geroemde ‘Monstrophonic Sound’. Al bijna 30 jaar lang is de band samen en in deze tijd hebben ze een livereputatie opgebouwd die hen overal ter wereld brengt. Smijt Fifty Foot Combo samen op het podium en niks is veilig.

MEZZ tipt