Vrijdag 8 december
Mister and Mississippi
+ Ed Bahonie
19:30 (Doors: 19:00)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Jupiler zaal
€15,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • Pop
  • Rock

Het is bijna een klassieke reeks in de levensloop en biografie van veel bands: verrassend debuutalbum, de moeilijke tweede en het kritieke derde album. Op dat vlak gaat Mister and Missisippi geen stijlbreuk plegen, waar het muzikaal wel een nieuwe koers en richting heeft ingeslagen.

Op het derde album ‘Mirage’ wordt het geluid gedomineerd door een zwaar en donker geluid van synths, bas en drums, geserveerd met majestueuze gitaarmelodieën en sterke vocalen. In opbouw, dynamiek en climax is de band venijniger dan ooit en blijft er weinig over van de rustige indie-folk-sound die de eerste albums kenmerkte. Met sterke songstructuren en veel aandacht voor arrangement en productie kan dit album tot de verrassingen van 2017 gaan behoren.

De support van deze avond is Ed Bahonie. Als voormalig rockster stond hij eerder op vele binnen- en buitenlandse podia, maar Bahonie maakte onlangs de keuze om als teruggetrokken synthesizer-songwriter zijn eigen tracks te gaan schrijven. Dit jaar verschijnt zijn eerste soloplaat “Urban Apostle”.

MEZZ tipt