Zondag 11 maart
Midge Ure – Voice of Ultravox
19:00 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:00 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€27,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • New Wave

Midge Ure brak door als gitarist/zanger van de succesvolle new-wave band Ultravox. De band brak door met het nummer ‘Vienna’, gevolgd door muzikale oorwurm ‘Dancing With Tears In My Eyes’. Na een korte pauze met Ultravox neemt Ure soloplaat The Gift op, met daarop o.a. de single ‘If I Was’. In ’88 gaat hij definitief verder als soloartiest: Ultravox is uit elkaar. Met goede vriend en Live Aid organisatiepartner Bob Geldof schreef Ure ook het nummer ‘Do They Know It’s Christmas?’.

Midge Ure brengt zijn Band Electronica tour naar Mezz met klassieke Ultravox en Solo hits en een selectie van zeldzamer werk. Na enkele jaren waarin hij het rustiger aan deed is hij momenteel weer volop aan het touren actief in de studio.

Pete Lincoln verzorgd deze avond het voorprogramma. Pete is een veelzijdig muzikant. In de jaren ’80 en ’90 toerde hij met artiesten als Cliff Richard en Tina Turner de hele wereld rond. Van 1996 tot 2005 was hij de frontman van de band Sailor, bekend van megahits als ‘Glass Of Champagne’ & ‘Girls, Girls, Girls’ en sinds 2005 voert hij The Sweet aan.

De gehele avond verzorgen de I LOVE NEW WAVE DJ’S de muziek voor en na de show.

MEZZ tipt