Mon 12 Feb

Mezz’n Alle Carnaval

De grote optocht Toegang gratis
Jupiler zaal
13:00 (Doors: 13:00)
Ticketinfo
    Toegang gratis
Genre
  • Carnaval
Share

Tijdens de Grote optocht van ut Kielegat zijn wij uiteraard weer de hotspot van Breda. Perfect uitzicht, ‘n koud pilske en ’n muziekske. Na de optocht hossen we nog even door,  op het voorplein en in de grote zaal.  Dit jaar gaan we lekker door tot 00.00! So hoss til you drop!

Dit jaar zijn we weer gezegend met de talenten van een fantastisch dj duo! Deze carnaval, niemand minder dan Kim Jong Ef en Kim Jong Pe. Wie niet danst en feestviert krijgt straf, zullen we maar zeggen. Kim Jong Ef en Kim Jong Pe zochten in alle hoeken en gaten van Pyongyang naar de meest swingende platen.

Het resultaat van al dat werk staat garant voor een reis door honderd jaar muziek, ofwel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat kan gaan van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers, bloedhete soul, dikke vette surf en van kinderliedjes tot rockklassiekers, ska en andere exotica, pan-Europese volksmuziek, polkapop en andere dijenkletsers. Alles kan, zo lang het zorgt voor een meezingende, -springende en kolkende feestmassa. Kim Jong Ef en Kim Jong Pe zijn van alle markten thuis en graaien in hun eindeloze platenbakken en weten voor iedere gelegenheid de juiste plaatjes op te leggen en het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen De Aal en ZZ Top, De Balletjes van de Koningin en Great Balls of Fire, Ich Bin Wie Du tot Viva España en van Lust For Life tot The Rivers Of Babylon.

Meer in MEZZ