Maandag 28 februari
MEZZ’n alle carnaval
Die Heinos
13:00 (Doors: 13:00)
Kleine Zaal
13:00 (Doors: 13:00) | Kleine Zaal
gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Carnaval

MEZZ’n allen carnavallen! Op carnavalsmaandag opent MEZZ traditiegetrouw de deuren en het mooiste is nog: het is gratis! Die Heinos staat klaar met de meest swingende platen. Het wordt een reis door honderd jaar muziek, ofwel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. Dat kan gaan van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers, bloedhete soul, dikke vette surf en van kinderliedjes tot rockklassiekers, ska en andere exotica, pan-Europese volksmuziek, polkapop en andere dijenkletsers! Alles kan, zo lang het zorgt voor een meezingende, -springende en kolkende feestmassa.

Net terug van een tour door het Bayrische achterland speuren de Die Heinos verder in alle hoeken en gaten naar de meest swingende platen. Het resultaat van al dat werk staat garant voor een reis door honderd jaar muziek, ofwel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat kan gaan van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers, bloedhete soul, dikke vette surf en van kinderliedjes tot rockklassiekers, ska en andere exotica, pan-Europese volksmuziek, polkapop en andere dijenkletsers
Alles kan, zo lang het zorgt voor een meezingende, -springende en kolkende feestmassa.
Die Heinos zijn van alle markten thuis en graaien in hun eindeloze platenbakken en weten voor iedere gelegenheid de juiste plaatjes op te leggen en het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen De Aal en ZZ Top, De Balletjes van de Koningin en Great Balls of Fire, Ich Bin Wie Du tot Viva España en van Lust For Life tot The Rivers Of Babylon.

MEZZ tipt