Vrijdag 2 juli
MEZZ Music Room #1
Pip Blom + Figgie (solo) + Global Charming + Personal Trainer
20:30 (Doors: 20:00)
Jupiler Zaal, Kleine Zaal, Popcafe
20:30 (Doors: 20:00) | Jupiler Zaal, Kleine Zaal, Popcafe

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • Pop
  • Rock

Dit is de verplaatste show van zaterdag 19 december/vrijdag 5 februari 2020 / 2 april 2021.

In de gloednieuwe reeks MEZZ Music Room nodigen we je uit voor een avond bijzondere en intieme concerten. Tijdens dit festival krijg je een mini tour door onze zalen en word je meegenomen langs de meest relevante acts van dit moment.

Pip Blom

De Amsterdamse Pip Blom schrijft al sinds 2012 indie-popsongs met een eigenzinnige twist. In het begin uploadde ze deze simpelweg op het internet, waarmee ze duizenden luisteraars wist te bereiken. Al snel volgde een volledige band zodat ze deze nummers live kon spelen.

Ze hebben inmiddels al meer dan 100 gigs op hun naam staan. Ze speelden shows op festivals als Eurosonic Noorderslag en The Great Escape en tourden door Europa met bands als Surfer Blood, Franz Ferdinand en The Breeders.

Figgie (solo)

Hoe ga je als jongvolwassene om met twijfel en onzekerheid? Onderwerpen die Figgie in een alternatief jasje met ritmische gelaagdheid giet. In 2019 presenteerde Figgie hun debuutalbum ‘Genoeg Houvast’. De titelsong gaat over een zoektocht naar bevestiging die lijkt te eindigen in totale chaos. Voor de gelegenheid komt Paul Scheenstra voor een intiem solo optreden.

Global Charming

Global Charming bezweert de banaliteit van het dagelijks leven, wetende dat de planeet ten dode is opgeschreven en de inkt weer op is. Met bandleden uit andere bekende bands als Meetsysteem, Petersburg en Torii. Op hun aankomende debuutalbum ‘Mediocre, brutal’ onderzoekt het Amsterdamse postpunk kwartet de eentonigheid van het dagelijkse routines, want saai is intens. Teksten over alledaagse dingen worden gecombineerd met magere composities gekenmerkt door speelse synths en percussie.

Personal Trainer

Personal Trainer is het rock collectief rondom singer-songwriter Willem Smit. Live spelen ze met een wisselende samenstelling met leden van bands als Canshaker Pi, Pip Blom en The Klittens. Personal Trainer balanceert tussen een spontane en leuke samenwerking tussen muzikanten die met amper repetities bij elkaar op een podium worden gegooid, en het spelen van catchy en luidruchtige popsongs met een rock-attitude. Een manisch rockorkest dat doet denken aan Car Seat Headrest, The Fall en LCD Soundsystem.

Tickets
Door de huidige maatregelen is er op dit moment plek voor maximaal 30 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
We zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt