Zondag 30 augustus
Maurice van Hoek
Terrasconcert
14:00 (Doors: 13:00)
Popup Terras Breda
14:00 (Doors: 13:00) | Popup Terras Breda
Gratis

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Country
  • Folk
  • Singer-Songwriter
  • terrasconcert
Helaas heeft MEZZ in overleg met Popup Terras Breda moeten besluiten om alle terrasconcerten in augustus te cancellen. Dit in verband met de oproep vanuit Koninklijke Horeca Nederland aan Breda om kleinschalige evenementen af te gelasten. Om zo verdere beperkingen of een nieuwe sluiting van de gehele horeca in Breda te voorkomen.
 

Popup Terras Breda stopt!

We kijken terug op een mooie zomer op het Popup Terras Breda; een gezellig borrelterras met bijzondere activiteiten. De terrasconcerten op zaterdagavond en zondagmiddag sierden het terras. Met het annuleren van alle terrasconcerten in augustus op verzoek van KHN Breda is het niet rendabel om het terras geopend te houden. Daarom hebben we met pijn in ons hart gezamenlijk besloten per direct te stoppen met Popup Terras Breda.

Nu Popup Terras Breda stopt, willen we graag nog een aantal mensen bedanken. De Gemeente Breda en KHN voor het mogelijk maken van het terras. De medewerkers van MEZZ, Bar Le Petit, The Tosti Club en Nouveau van Ham voor de harde inzet en toewijding aan het borrelterras. De artiesten en acts die elke week zorgden voor de muzikale omlijsting. Onze sponsoren, en natuurlijk bedanken we jou! Zonder jou was het Popup Terras Breda geen gezellig borrelterras!

Het is 2015. Maurice van Hoek is een getalenteerd student aan het conservatorium, maar heeft een haperend muzikaal kompas. Hij was zoekende naar zijn eigen stijl, stopte met zijn opleiding, verliet zijn woning in Rotterdam en vertrok voor drie maanden voor een indrukwekkende rondreis door Amerika. Tijdens deze zwerftocht liet hij alles los.

In Amerika verkende Maurice het gebied waar de seventies countryfolk is ontstaan. De oorsprong van iconen als The Eagles en James Taylor vond hier plaats. Hij voelde zich ontzettend verbonden met deze plek en keerde opgelucht terug naar Nederland. Zijn muzikale kompas was hersteld, zijn eigen draai was gevonden! Maurice pakte bij terugkomst zijn studie weer op, vormde een band en werkte aan songs met teksten over zijn belevenissen en emoties.

Van Hoek wilde zich vervolgens live laten zien en horen. Hij nam alle speelgelegenheden aan en in korte tijd groeide hij en zijn band uit tot een hechte eenheid. Dit resulteerde in het album ‘Traveling Man’. De release illustreerde zijn glasheldere koers: een rechte lijn richting de top! Zijn daaropvolgende EP ‘Church Sessions’ kreeg een vijfsterrenrecensie in Lust For Life Magazine.

Door het vele touren en de media-optredens bij onder meer Muziekcafé (NPO Radio 2) en VI (Veronica’s voetbalprogramma, op uitnodiging van Danny Vera) is deze traveling man volop on the road om zijn doel te bereiken!

“Een van de beste Nederlandse countryrockalbums van 2018” – Heaven Magazine

Traveling Man verdient het om wijd en zijd gehoord te worden” Altcountry.nl

Een van de grootste talenten in ons land op het gebied van moderne country en americana” Lust For Life Magazine (***** voor EP ‘Church Sessions)

PopUp Terras Breda

Vanaf 21 juni opent het PopUp Terras Breda. Dit zomerse terras is een samenwerking tussen MEZZ en de buren van het Van Coothplein; Bar Le Petit, The Tosti Club en Nouveau Van Ham en wordt gesteund door Koninklijke Horeca Nederland. Elke week ben je van vrijdag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur van harte welkom voor een lekker koud biertje of een heerlijke borrelplank. Als kers op de taart programmeren we elke zondagmiddag een bijzondere akoestische act. Meer informatie vind je op de website van PopUp Terras Breda. Om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over het terras volg de Facebook-pagina.

Wil je graag meer informatie over het bezoeken van MEZZ in tijden van corona? Lees dan onze FAQ!

MEZZ tipt