Vrijdag 22 april
Lucky Fonz III
+ Eva van Manen
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Nederlandstalig
  • Singer-Songwriter

Na zijn succesvolle theatertournees en geweldige festivaloptredens wordt het in 2022 weer tijd om terug te keren naar de clubzalen van Nederland.

Bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘Ik ben een sukkel’ staat Lucky Fonz III te boek als één van vaderlands meest geliefde zangers en live artiesten. Niet voor niets dat 3voor12 Lucky heeft uitgeroepen tot één van de meest invloedrijke artiesten van het land. Dit heeft hij te danken aan zijn live reputatie, die met een bijzondere combinatie van prachtige liedjes, eigenzinnige teksten, humor én ontroering fans heen en weer laat slingeren tussen stille emoties en uitbundig gefeest.

In 2022 verschijnt Lucky’s nieuwe album genaamd ‘Hemellichamen’: een verzameling van schitterende en gevarieerde Nederlandstalige liedjes. Melancholisch, extatisch, hartverscheurend, maar ook hilarisch, alles zal de revue passeren!

Jong, oud, ondersteboven of achterstevoren, bij een show van Lucky Fonz III is iedereen welkom!

De zangeres, songwriter, producer en woordkunstenaar Eva van Manen beweegt zich op het spanningsveld tussen verschillende disciplines en werelden. Haar debuutalbum ‘Politiek & Liefde’ is een mix van rap, elektronica en gitaarpop met een persoonlijke invalshoek waar zij onderzoekt waar politiek en de liefde elkaar treffen. Als een diepgravende dialoog: met zichzelf, maar ook spiegelend met haar omgeving. Die dialoog wordt uitgedragen in zowel tekst als productie, waarbij haar brede muzikale interesseveld – van hiphop, soul, indie en jazz – een vindingrijk palet vormt. Naast haar muziek richtte zij als producer ook rosetta op. Dit is een platform voor vrouwelijke en gender non-confirming muziekproducers in Nederland.

MEZZ tipt