Vrijdag 11 september
Little Symphonies
+ Imaginary Family
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 8,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie

Dit is de verplaatste show van Little Symphonies die eigenlijk op 2 mei zou plaatsvinden.

Little Symphonies maakt zich klaar voor het volgende hoofdstuk! Je kent de band misschien al van hun debuut ‘We Used To Be Immortal’ waarmee ze eind 2019 Nederland verrasten. Een prachtig album boordevol persoonlijke nummers die je raken vanaf de eerste klanken. De liedjes zijn door zanger Maxim geschreven over de periode waarin hij zijn moeder verloor.

In de lente bracht Little Symphonies nog een staartje aan het succesvolle debuut uit in de vorm van een EP. De band borduurt hierin voort op thema’s als sterfelijkheid en verdriet, maar verbreedt zijn horizon ook naar andere persoonlijke verhalen. De sfeervolle en nostalgische luisterliedjes veroveren ook dit keer zeker onze harten.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Imaginary Family is het muzikale alter ego van Joanna Isselé. Joanna is geboren in de Franse Alpen maar kwam al snel in België terecht. Ze maakt indruk met haar ongewone speelstijl. Isselé is linkshandig, maar speelt ondersteboven op een rechtshandige gitaar. Deze stijl definieert haar geluid: breekbaar, zacht en soms dreigend. Imaginary Family brengt minimalistische folk met nummers over mythische wezens, vogelspotters, besluiteloosheid en meer.

MEZZ tipt