Fri 11 Sep

Little Symphonies

+ Imaginary Family Koop Tickets
Little Symphonies
Kleine zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 8,50
Genre
  • Indie
Share

Dit is de verplaatste show van Little Symphonies die eigenlijk op 2 mei zou plaatsvinden.

Little Symphonies maakt zich klaar voor het volgende hoofdstuk! Je kent de band misschien al van hun debuut ‘We Used To Be Immortal’ waarmee ze eind 2019 Nederland verrasten. Een prachtig album boordevol persoonlijke nummers die je raken vanaf de eerste klanken. De liedjes zijn door zanger Maxim geschreven over de periode waarin hij zijn moeder verloor.

In de lente bracht Little Symphonies nog een staartje aan het succesvolle debuut uit in de vorm van een EP. De band borduurt hierin voort op thema’s als sterfelijkheid en verdriet, maar verbreedt zijn horizon ook naar andere persoonlijke verhalen. De sfeervolle en nostalgische luisterliedjes veroveren ook dit keer zeker onze harten.

Imaginary Family is het muzikale alter ego van Joanna Isselé. Joanna is geboren in de Franse Alpen maar kwam al snel in België terecht. Ze maakt indruk met haar ongewone speelstijl. Isselé is linkshandig, maar speelt ondersteboven op een rechtshandige gitaar. Deze stijl definieert haar geluid: breekbaar, zacht en soms dreigend. Imaginary Family brengt minimalistische folk met nummers over mythische wezens, vogelspotters, besluiteloosheid en meer.

Meer in MEZZ