Thu 01 Nov 2018

Lili Grace

+ Larssen
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00)
Ticketinfo
    €9
Genre
  • darkpop
  • Experimentele pop
  • Indie
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Lili Grace, dat zijn de zussen Nelle en Dienne uit Ham (België), en zij doen ongemeen boeiende dingen met twee stemmen, cello, keyboards en electronica. Soms prachtig klein, soms bevreemdend met een randje. Muzikaal niet in 1 hokje te plaatsen. Het houdt fraai het midden ergens tussen zoete meisjespop, elektronisch geweld en kunstzinnige muziek. Met hun dark-pop haalden ze in 2012 de finale van Humo’s Rock Rally en deden ze voorprogramma’s voor onder meer Trentemøller, CocoRosieNils Frahm, My Baby  en  Bazart.

Live wordt de muziek zo ontwapend en vol vuur gebracht: zien = ervan genieten! Deze twee jonge deernen bestijgen het podium alsof ze op de planken zijn geboren. Lili Grace wordt alsmaar beter.

Larssen. brengt de support voor Lili Grace! Larssen. maakt electro trip pop met een mysterieuze sound. Het trio neemt je mee op hun trip van donkere electronica en groezelige beats. De drie muzikale entiteiten zijn niet aan hun proefstuk toe waardoor ze elkaar probleemloos vinden in het creëren van hun eigen sound.

Meer in MEZZ