Zondag 24 oktober
Light By The Sea
+ Awash
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Folk
  • Pop

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Begin dit jaar zag je Light by the Sea al tijdens de MEZZ  x 3voor12 livestream. Dit najaar komen ze terug met een unieke show.

Het muzikale project van Davy Knobel en Eszter Anna Baumann  is een mix van artrock-, avant-garde- en folkmuziekelementen met een pakkende popsfeer. Afgelopen winter namen ze hun eerste singles op en duiken ze opnieuw de studio in voor hun aankomende debuutalbum. Geïnspireerd door hun muzikale rolmodellen, waaronder Dead Can Dance en U2, brengen ze een uniek geluid in kaart van zelfontdekking en zelfrealisatie in hun artistieke rijk.

 

Awash

Boeiend in zowel het klein als groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave. Met vergelijkingen naar R.E.M, Editors & Racoon maakt Awash melodische gitaarpop met accenten van piano en fretloze bas. Hun gedrevenheid brengt ze op steeds mooiere plekken. Festivals nationaal/internationaal, een tour door Engeland, radio optredens en het voorprogramma zijn van James Walsh (van Starsailor). Enkele grepen uit de meer dan 250 optredens die ze inmiddels mochten ervaren.

Op muzikaal vlak zijn ze na het goed ontvangen debuutalbum ‘Turn The Lights’ en de EP ‘Carry On’ met hun tweede album ‘Waiting Words’ op de proppen gekomen Waar de eerste verzameling een reis naar geluk was, is het meest recente album een greep uit de dagelijkse realiteit. In juli 2020 kwam Awash met de single ‘Shadow or sun’. Een samenwerking met award winning producer Warren Huart (o.a. Aerosmith, The Fray, Korn, James Blunt). De band heeft op 22 oktober hun nieuwste release genaamd ‘The Calling’ op de planning staan, hiermee leggen ze dat nog hoger.

MEZZ tipt