Zondag 14 januari
Leonard Cohen Tribute Band
14:00 (Doors: 13:30)
Jupiler zaal
14:00 (Doors: 13:30) | Jupiler zaal
€17,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Tribute

De op 7 november 2016 overleden Canadese zanger, dichter en schrijver Leonard Cohen heeft onvergetelijke songs zoals ‘Suzanne’, ‘So Long Marianne’ en ‘Hallelujah’ nagelaten.

Onder de titel In My Secret Life speelt het tienkoppig orkest Leonard Cohen Tribute Band een ruim 2 uur durend eerbetoon aan hem. Zij zullen zijn bekendste nummers spelen, afgewisseld met minder bekende nummers van Leonard. De band geeft de songs een eigen flair en de liedjes worden op een mooie manier aan elkaar gesmeed.

De Leonard Cohen Tribute band begon ooit met een kleine stille wens van muzikant Rinus van den Boomen om een aantal nummertjes te spelen van zijn idool Leonard Cohen. Pure, oprechte liefde voor Cohens bijzondere muziek is een doorslaggevende factor. Van elk optreden weten ze inmiddels een intieme sfeervolle happening te maken. Mooi en ontroerend voor zowel Cohen fans als diegenen die niet direct iets met zijn muziek hebben

Semi seated
Het optreden van Leonard Cohen is semi-seated. Dit houdt in dat de helft van de zaal staanplaatsen zijn en de andere helft  zitplaatsen. De zitplaatsen zijn helaas niet te reserveren.

MEZZ tipt