Thu 11 Nov

LeNoise

Neil Young 75+1 Laatste Tickets
LeNoise
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 13
Genre
  • Grunge
  • Rock
  • Tribute
Share

Dit is de show van LeNoise die eigenlijk op 11 november 2020 zou plaatsvinden.

LeNoise viert de 75+1ste verjaardag van Neil Young in MEZZ

LeNoise brengt sinds 2017 het beste van Neil Young & Crazy Horse naar de Belgische en Nederlandse zalen. Op 11 november 2020 – de vooravond van de 75+1ste verjaardag van Neil Young – komt dit Belgische viertal feestvieren in MEZZ. Met de beste oogst uit ‘Harvest’, de gouden samenzang uit ‘After The Gold Rush’, de dronken songs uit de sloot van ‘Tonight’s The Night, de barstool en andere blues uit ‘Zuma’, de grooves van ‘Everybody Knows This Is Nowhere’, de kilometersmalende solo’s uit ‘Ragged Glory’ en de mooiste poëzie uit ‘On The Beach’. Bij LeNoise wordt het all one song.

“Weinig muzikanten komen weg met het oeuvre van Young, maar deze band heeft alle kenmerken (passie, eigenzinnigheid, gierend samenspel) in huis om van iedere show een belevenis te maken.” – Willem Jongeneelen – muziekjournalist Oor

“Zoveel bevlogenheid en passie maak je zelden mee op een podium. LeNoise had Neil Youngs songs tot in de puntjes bestudeerd en zich vervolgens helemaal eigen gemaakt. Voor wie Crazy Horse altijd eens in een klein zaaltje hoopte te zien steigeren, was dit, hands down, het best mogelijke alternatief.” – Dirk Steenhaut – muziekjournalist Focus Knack, De Morgen

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ