Zaterdag 3 juli
Lavinia Meijer
DETOUR tournee
21:30 (Doors: 20:30)
Jupiler Zaal
21:30 (Doors: 20:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • klassiek

Dit is de verplaatste show die eigenlijk op 30 mei 2021 zou plaatsvinden.

Met optredens over de hele wereld en samenwerkingen met componisten als Philip Glass en Ludovico Einaudi is Lavinia Meijer een van de meest veelzijdige harpisten van dit moment. Met het oog op de toekomst en met een weg vol uitdagingen voor ons, speelt Lavinia tijdens haar DETOUR tournee muziek van tijdgenoten en haarzelf. “De stilte tussen klanken in vergroot de muziek eromheen. Ondanks de ontstane ruimte tussen ons in raakt muziek ons nog altijd over grote afstanden heen. Een detour, via de muziek van nu.”

Dit voorjaar komt ze naar MEZZ voor een intieme show met Neo-Klassieke muziek van onder meer Streliski, Olafur Arnalds en Nils Frahm.

Tickets
Door de huidige maatregelen is er op dit moment plek voor maximaal 30 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
We zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt