Donderdag 22 februari
Kosheen
25 years of Kosheen
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal
€ 28,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • drum and bass
  • Rock
  • triphop
Kosheen, een van de populairste elektronische muziek acts van Engeland, brak in 2001 door met de hit ‘Hide U’ van het debuut album ‘Resist’. Met crossover hits als ‘Catch’, ‘Hungry’ and ‘All-in My Head’, scoorden ze twee Engelse Top 10 albums en stonden ze boven aan de hitlijsten van Europa en de VS. Keer op keer weet de band te verrassen met hun unieke mix van triphop, drum-’n-bass, rock en de de vocalen van zangeres Sian Evans.

Een paar jaar later en veel samenwerkingen, shows en albums verder, volgde er in 2016 een Kosheen break-up, waarna Evans zich focuste op een solocarrière. Haar nieuwe energie blies weer leven in Kosheen met een nieuwe frisse formatie die een set speelt gevuld met oud én nieuw materiaal.

In 2021 vierde Kosheen het 20-jarig jubileum van hun iconische plaat met een “Resist 20th Anniversary Tour” in het Verenigd Koninkrijk. Deze tour was een baanbrekende mijlpaal voor de band. Show na show raakte Kosheen de juiste snaar en bleef hun reputatie als een van de meest iconische live optredende bands van hun tijd versterken.

Dit jaar is Kosheen weer onderweg met een grootschalige tournee om 25 jaar muziek te vieren, waarbij ze de beste nummers uit hun carrière uitvoeren.

MEZZ tipt