Wed 08 Mar 2023

Kickstart

Kickstart
Jupiler Zaal
19:15 (Doors: 19:00)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • Electronica
  • Hiphop
  • Pop
  • Rock
  • Singer-Songwriter
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en ben je het zat om de hele dag in je eentje muziek te maken op je slaapkamer? Wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied? Dan is Kickstart iets voor jou!

Kickstart is dé ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten. Tijdens Kickstart leer je meer over instrument beheersing, samenspel en alle andere zaken die bij muziek maken komen kijken. Onder begeleiding van een ervaren coach uit de muziekindustrie gaan we aan de slag!

Bij binnenkomst staat er een volledige backline met instrumenten voor je klaar bestaande uit:

🎹  Een stagepiano
🎸  Een basgitaar
🎸  Een elektrische gitaar
🥁  Een drumstel
🎤  Een microfoon
🎼  Versterkers

Muzikanten met een draagbaar instrument mogen deze natuurlijk zelf meenemen!
Kickstart is gratis en ervaring is niet vereist.

Aanmelden kan hieronder!

Coming up: 8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni.

Voer een nummer in van 12 tot 18.
Het kan voorkomen dat er tijdens Kickstart foto's en/of video's worden gemaakt die gebruikt worden op de social media van MEZZ. Als je hier geen probleem mee hebt kies dan voor 'Ik ga akkoord'.

David Ravivo

David is 28 jaar en is drummer, toetsenist en producent. Hij is deze editie van Kickstart aanwezig als coach! David heeft gespeeld voor Praise The Hero, Robert Kithara & Friends, Rydacross en speelt nu voor Mount Mono. Hij heeft een diverse muzieksmaak en kan bijna alles wel waarderen. Vooral wanneer muziek anders, eigenzinnig of creatief is, is David blij.

Zelf is David ben op zijn 9e begonnen met drumles omdat hij niet stil kon zitten. Daarna is hij met vrienden op de basisschool samen gaan jammen in garages en zolderkamers. Dat is eigenlijk nooit opgehouden. Ook heeft hij zichzelf piano leren spelen omdat hij graag muziektheorie wilde begrijpen. Dit had David vooral nodig als producer.

Kickstart

Meer in MEZZ