Zaterdag 11 mei
Babs
+ Richarda
20:00 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:00 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 15

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • Rap
Babs is een rapper, producer en songwriter met een missie. Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen gedomineerde scene. Haar muziek is een combinatie van snelle, dominante dance drums, melodische rap en onvoorspelbare, funky, ritmische akkoorden met een vrolijk pop smaakje, waar het verhaal key is.

Babs stond al eerder op Dauwpop, Bevrijdingsfestival Den Haag en Zwolle en Rotterdam Pride. Ze werkt onder andere samen met Willie Wartaal, Linde Schöne en Shary-An.

Bij Babs’ muziek wordt diepgang dansbaar en woede wordt op een übervrolijke melodie gebracht.

3voor12

Richarda

In kwetsbaarheid zit kracht. Door de emoties van een jonge vrouw open te stellen in haar muziek, vervult producer, songwriter en zangeres Richarda een inspirerende rol. Muzikaal wordt zij geïnspireerd door artiesten zoals Tinashe, Jhené Aiko, Shygirl en Mahalia. In haar muziek vindt ze de perfecte balans tussen speels en serieus. Haar boodschap, durf jezelf te zijn en te laten horen hoe jij je voelt, is terug te zien in elk nummer. Verwacht stoere pop beats met uitdagende lyrics die je omver blazen.

Richarda

MEZZ tipt