Wed 19 Oct 2022

Kickstart

Kickstart Breda
Jupiler Zaal
19:15 (Doors: 19:00)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • talentontwikkeling
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Ben jij het zat om de hele dag in je eentje muziek te maken op je slaapkamer en wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied? Dan is Kickstart iets voor jou!

Kickstart is dé ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten die nog niet precies weten wat ze hiermee willen doen. Op deze avond leer je meer over instrument beheersing, samenspel en alle andere zaken die bij muziek spelen komen kijken. Onder begeleiding van een enthousiaste coach ga je samen met andere muziekliefhebbers muziek maken! Als je binnenkomt staat er een volledige backline met drumstel, toetsen en versterkers voor je klaar.

Het mooiste van alles is nog: het is gratis en vrijblijvend! Je bepaalt zelf wanneer je begint en weer weg wilt gaan. En wil je alleen even een kijkje komen nemen? Dan mag dat natuurlijk ook! Loop gewoon even binnen!

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar en ben je een liefhebber van pop, rock, hiphop, elektronica of singer-songwriters? En heb jij nog niet veel ervaring met het spelen in bandjes of optreden op een echt podium? Kom dan op woensdag 19 oktober naar Kickstart in MEZZ!

Voer een nummer in van 12 tot 20.

David Ravivo

David is 28 jaar en is een drummer, toetsenist en producent. Hij heeft gespeeld voor Praise The Hero ( is lang geleden) Robert Kithara & Friends, Rydacross en speelt nu voor Mount Mono. Hij heeft een diverse muzieksmaak en kan bijna alles wel waarderen. Vooral wanneer muziek anders, eigenzinnig of creatief is, is David blij.

Zelf is David ben op zijn 9e begonnen met drumles omdat hij niet stil kon zitten. Daarna is hij met vrienden op de basisschool samen gaan jammen in garages en zolderkamers. Dat is eigenlijk nooit opgehouden. Ook heeft hij zichzelf piano leren spelen omdat hij graag muziektheorie wilde begrijpen. Dit had David vooral nodig als producer.

Meer in MEZZ