Fri 05 Nov

Judy Blank

+ Junior Koop Tickets
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 13,50
Genre
  • Americana
  • Folk
  • Indie
Share

Dit is de verplaatste show van Judy Blank die eigenlijk op 17 oktober / 19 februari zou plaatsvinden.

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander gehucht in Louisiana zou komen, zou je haar op d’r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze flink op koers om de wereld te veroveren met haar groovy americanaliedjes. De singer-songwriter brak in 2018 door met het in Amerika opgenomen coming-of-age album ‘Morning Sun’, een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, vernuftig gitaarwerk en een ontwapenende stem, die niet alleen in Nederland goed in de smaak bleek te vallen.

Vorig jaar debuteerde ze op SXSW in Austin, ze toerde Europa rond met Susto (US) en in september stond ze als eerste Nederlander ooit op AmericanaFest in Nashville, het grootste showcasefestival in het genre. Afgelopen najaar zag ook EP ‘Morning After’, het rauwere broertje van ‘Morning Sun’, het licht. Het laatste deel van de trilogie ‘Morning Tapes’ bracht Judy dit jaar, op cassette, in april uit. Het zijn lo-fi slaapkameropnames van de favoriete liedjes van beide albums, stuk voor stuk in één take opgenomen. Puurder dan dit ga je het niet krijgen.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Junior

Wat begon als one-man band Bert die zijn vrienden demo’s stuurde en uitnodigde om een avondje te jammen, breidde zich al snel uit naar een 6-koppige band. Een jaar later dook Junior de studio in om de nummers op te nemen. De EP ‘Are We There Yet’ was de verzameling van deze nummers. Voor hun muziek haalt de band inspiratie uit bands als Bright Eyes, M. Ward en Big Thief.

“… Het album opent met een heel korte, sfeervolle intro die perfect aansluit bij Cue The Sun waar we meer dan vijf minuten laid back indie americana horen van heel hoog niveau. De single Wallet In The Well is meer uptempo en is eigenlijk perfect radiomateriaal dat heel catchy klinkt.” — Luminous Dash – 

Café Matinee / Junior

In Café Matinee serveren we de soundtrack van jouw dag. Zet je kleuter op de gang, de drankjes fris en de ramen wagenwijd open.Deze week: Juniorps: dansen mag, no one is watching!

Geplaatst door Junior op Woensdag 22 juli 2020
ROOTZZ

ROOTZZ

Op zaterdag 31 oktober vindt de vierde editie van het eendaagse indoor festival ROOTZZ plaats in MEZZ. In een aangename entourage luister je naar de beste hedendaagse country, singer-songerwiter, blues, folk en andere vormen van rootsmuziek. Eerdere jaren stonden artiesten als Baptiste W. Hamon, Luke Winslow-King, Willy Tea Taylor en Judy Blank op de planken bij ROOTZZ.

Lees meer over ROOTZZ

Meer in MEZZ