Sat 09 Oct

Johnny Jester

+ support Koop Tickets
Johnny Jester
Kleine zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 8,50
Genre
  • Alternative
  • Rock
Share

Dit is de verplaatste show van Johnny Jester die eigenlijk op 12 december zou plaatsvinden.

Hoewel de naam anders doet vermoeden is Johnny Jester het alterego van een voltallige rockband uit het zuiden des lands. Muzikaal laat het trio zich inspireren door Kings of Leon en Kensington, maar durft het ook de randjes van bijvoorbeeld All Them Witches en Highly Suspect op te zoeken. Dit levert een uiterst prettige mix van garage, neo-psychedelische en progressieve space rock op. Eerder wisten de heren het al te schoppen tot de mainstage van Breda Barst en deelden ze het podium met o.a. Indian Askin en Navarone.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ