Zondag 26 maart
John Garcia (USA / ex KYUSS) – Coyote Unplugged Tour
Dangling Man (Gingerpig akoestisch)
18:00
Jupiler zaal
18:00 | Jupiler zaal
€22,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock

Een levende legende in Breda…! Op zondag 26 maart komt niemand minder dan John Garcia met zijn Coyote Unplugged Tour naar Mezz. Garcia kennen we natuurlijk allereerst als frontman van Kyuss, de Amerikaanse rockband die eigenhandig verantwoordelijk is voor de blauwdruk van de desert-stonerrock die vele duizenden bands inspireerde om hypnotiserende, bij vlagen psychedelische rock te maken. Garcia’s oude bandmaatje Josh Homme dook na de split van Kyuss op in onder meer het fenomenale Queens Of The Stone Age.

Ditmaal komt Garcia (ook bekend van zijn eigen bands Vista Chino, Unida en Hermano) langs voor een even uniek als bijzonder optreden: niet elektrisch en versterkt, maar akoestisch en gestript to the bone – zoals ook te horen is op zijn onlangs uitgebrachte nieuwe The Coyote Who Spoke In Tongues.

Als support komt Dangling Man mee, het alias van Boudewijn Bonebakker, de frontman van Gingerpig (en ex-gitarist van Gorefest). Verwacht een akoestische solo uitvoering van bekende Gingerpignummers en misschien speelt hij ook wel een aantal nummers van de nieuwe plaat die op dit moment in de maak is!

MEZZ tipt